Integritetspolicy

Lilla Elefant, MK Servicepartner AB med org. nr 556857-2019, värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår målsättning att följa gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd såsom till exempel Dataskyddsförordningen eller GDPR (General Data Protection Regulation).
Vi vill därför vara tydliga med hur dina personuppgifter behandlas av oss.

Vi samlar aldrig in eller behandlar mer uppgifter än de som behövs för att kunna uppfylla dina förväntningar och de skyldigheter som vi har mot dig som kund i samband med köp. Här syftar vi till fullföljande av de köp som du som kund gör på lillaelefant.se, medlemserbjudanden via mail till våra medlemmar samt utskick via mail med erbjudanden och information till såväl medlemmar som kunder som handlat på lillaelefant.se
Du kan när som helst avsäga dig dessa utskick eller avsluta ditt medlemskap genom att kontakta oss på: info@lillaelefant.se
I sådant fall får du en bekräftelse via mail på att denna handling genomförts.

Vi behandlar dina personuppgifter för att skicka dina varor, avisera dig om försändelsen, meddela dig om det uppstått frågetecken kring din order samt för att hantera eventuella retur- och reklamationsärenden.
Dina uppgifter sparas hos oss så länge som du är kund eller medlem hos oss. Detta för att vi ska kunna ge korrekt information vid eventuella garantiärenden eller returfrågor men också för att vi ska kunna kontakta dig i marknadsföringssyfte, främst via mail men sporadiskt också till din postadress. Uppgifter relaterade till genomfört köp sparas också i enlighet med bokföringslagen.

Denna policy gäller för alla uppgifter som samlas in via lillaelefant.se och i vår butik.
Policyn gäller även för dig som är medlem hos oss.

Vi lämnar, givetvis,  aldrig ut dina uppgifter till tredje part och dina uppgifter sparas på ett säkert och tillförlitligt sätt.
Vi behandlar bara uppgifter som du som kund själv lämnat till oss när du handlar på eller besöker lillaelefant.se, på annat
vis kommunicerar med oss eller då du blir medlem hos oss.
Du kan när som helst få tillgång till dina registrerade uppgifter hos oss och du kan när som helst, genom att kontakta oss på info@lillaelefant.se, begära att vi tar bort dina uppgifter från våra register.
I ett sådant fall får du också en bekräftelse via mail på att denna handling blivit genomförd.

All betalnings- och fakturainformation överförs via en krypterad anslutning från vår betalpartner som administrerar betalningen.


Det är vårt mål och vår förhoppning att du som kund ska känna dig fullständigt trygg i din relation till oss på Lilla Elefant.
Har du några som helst frågor och funderingar gällande vår hantering av dina lämnade personuppgifter eller kontaktinformation, tveka inte att kontakta oss på: info@lillaelefant.se